PRIDRUŽI SE INKUBATORU ODRŽIVOSTI ZA MLADE U SLUNJU!

Zanima te kazalište, gluma, ples, performansi i izvedbe u javnom prostoru, a istovremeno želiš svojim talentima dodati dozu aktivizma i pokrenuti pozitivne promjene u svojem gradu? Onda je Inkubator održivosti idealno mjesto za tebe jer se tu okupljaju mladi koji kroz umjetnost i aktivizam žele doprinijeti stvaranju pozitivnih promjena u svojim gradovima i mjestima.

Gdje: Pučko otvoreno učilište Slunj

Kad: 29. i 30.8.2023.

29.8. od 18 do 21h i 30.8. od 10 do 13h u dvorani POU Slunj

Zašto: Zato jer je ovo odlična prilika da se uključiš u grupu gdje možeš razvijati svoje umjetničke i aktivističke kapacitete kojima možeš izravno utjecati na pozitivne promjene u svojem gradu.

Organizator: Udruga Trećeprostor u suradnji s POU Slunj

Udruga Trećeprostor pokrenula je u partnerstvu s Pučkim otvorenim učilištem Slunj neformalnu grupu Inkubator održivosti za mlade iz Slunja i okolice u sklopu istoimenog projekta čime mladi dobivaju mjesto na kojem se druže, razmjenjuju ideje, osmišljavaju i stvaraju akcije i događanja u javnom prostoru na temu ciljeva održivog razvoja.

Inkubator održivosti je neformalna grupa mladih i mjesto unutar kojeg mladi stvaraju aktivistički i umjetnički sadržaj na temu lokalne održivosti (performansi, akcije u javnom prostoru, flash mob-ovi). Unutar Inkubatora mladi razmjenjuju ideje, stvaraju kreativni sadržaj te iznose u javni prostor važne lokalne izazove, osmišljavaju se izvedbe performansa i akcija u javnom prostoru na temu pojedinih ciljeva održivog razvoja.

Inkubator održivosti za mlade pruža mladima sveobuhvatnu edukaciju u području društveno korisnog rada u zajednici uz mentorsku podršku Udruge Trećeprostor u području kreativnog stvaranja na temu ciljeva održivog razvoja.

Projekt se provodi uz sufinaciranje Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade kroz cijelu 2023. godinu.